VerkoopResultaat.nl

,
VerkoopResultaat.nl

Lion Internet leerde ik kennen op een bijeenkomst van Business Compleet in Abcoude. Fijne club waar ze ondernemers ondersteunen op velerlei vlakken.
Lion Internet vertelde me dat ze SEO/SEA specialisten zijn. SEO ken ik wel: het zorgen dat je op basis van woorden uit jouw business bovenaan de zoekresultaten komt te staan. Omdat ik ook wel ‘gratis’ klanten wilde, stemde ik in met zijn voorstel om me voor een paar honderd euro per maand op pagina 1 van google te brengen. Het leek me heel simpel. We SEO-optimaliseren de site (www.verkoopresultaat.nl) en de klanten stromen binnen.

Helaas bleek het minder makkelijk te zijn dan IK dacht. Er zit een hele wetenschap achter. Je kiest eerst de woorden waar je snel bovenaan kunt komen. Woorden als salestraining bleken voor mijn business niet de goede. De Amerikanen bezetten de plaatsen 1-55.000 reeds en voordat ik die versla ben ik jaren bezig. Zonde van de tijd en het geld. Dus Lion Internet kwam met slimmere zoekwoorden zoals Harvard methode onderhandelen. Ik schreef een tekst, Lion Internet paste die aan en voila; een week later stond ik op de 2e pagina en weer wat later op de eerste.

Persoonlijk denk ik dat de organisatie achter de schermen heel veel werk moet verzetten om iets dat er zo gemakkelijk uitziet, voor elkaar te krijgen, en inderdaad; ze doen aan linkbuilding, crosslinks en ondersteunende contentmarketing. Wat een vak!

Dus zoek je iemand die je op pagina 1 van Google moet krijgen? Denk dan eens aan Lion Internet.

Jochum Jarigsma

Vaardigheden

Gepubliceerd op

27 oktober 2015

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *