Contact Info

shape img not found shape img not found
about img not found shape img not found shape img not found shape img not found shape img not found
Jezelf ontgooglen

Ontgooglen informatie of anders gezegd wat betekent ontgooglen?

We zullen je op deze pagina meer inhoudelijk informatie hierover geven en ook meer over onderstaande onderwerpen:

• Jezelf ontgooglen
• Ontgooglen definitie
• Ontgooglen bedrijf
• Google ontgooglen
• Hoe jezelf ontgooglen

Ondervind je grote overlast van negatieve berichten/teksten die op het internet staan? Of zijn er anders bepaalde informatie te vinden in de zoekmachine zoals Google? Voor veel mensen is het de afgelopen jaren steeds gemakkelijker geworden om informatie op te zoeken over bepaalde onderwerpen door een zoekopdracht uit te voeren met de zoekmachine zoals Google.

 

Hierdoor bestaat er dus ook een situatie dat er informatie naar voren komt die als niet wenselijk wordt beschouwd. Met name voor uw online zichtbaarheid en bekendheid.

Ontgooglen Google
 

Start dan met
Ontgooglen!

Gelukkig kan Lion internet hier wat aan doen, door middel van Ontgooglen. Dit zorgt ervoor dat de desbetreffende informatie op Google over personen of zaken onvindbaar is in de zoekmachines. Door het Ontgooglen van de negatieve berichtgeving zorg je ervoor dat het bericht niet direct zichtbaar is in de zoekresultaten. Dat betekent concreet, niet meer op de 1e, 2e, 3e pagina van Google.

Met ons uniek netwerk
uw website ontgooglen

Wij hebben als enige Nederlandse zoekmachine marketingbureau een uniek netwerk aan ‘gemeentewebsites’ en ‘provincie websites’. Dit is voor lokaal en regionaal vindbaarheid van essentieel belang!
We kunnen deze websites ook op een strategische wijze inzetten om jouw bedrijf te ‘ontgooglen‘.
We hebben reeds bewezen resultaat geboekt voor meerdere opdrachtgevers van ons. Indien gewenst kunnen we dit live aan jou laten zien. Gewoon achter jouw eigen bureau…;-)
Nieuwsgierig? Of heb je vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.