Contact Info

Trek de Aandacht van Jouw Doelgroep en Versterk Jouw Bedrijf

Krachtige 2D Animatiefilms

Bij Lion Internet begrijpen we de kracht van animatievideo's als een effectieve manier om je boodschap over te brengen en je bedrijf te versterken. Met onze dienst voor 2D animatiefilms bieden we jou de mogelijkheid om een volwaardige animatiefilm op maat te laten maken, en we hebben zelfs een speciale aanbieding voor nieuwe klanten. Voor slechts 197,- euro kun je profiteren van deze waardevolle marketingtool die je bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.

Animatievideo’s zijn een geweldige manier om complexe ideeën, producten of diensten op een eenvoudige en boeiende manier uit te leggen. Door visuele storytelling te combineren met creatieve illustraties en animaties, kun je de aandacht van je doelgroep vasthouden en je boodschap op een impactvolle manier overbrengen.

Met onze 2D animatiefilms op maat kun je jouw eigen voice-over script aanleveren, en we bieden zelfs een gratis revisie. Dit stelt je in staat om de voice-over precies af te stemmen op de gewenste tone of voice en boodschap die bij jouw bedrijf past. Daarnaast zorgen we voor een basis voice-over en basis muziek die de sfeer van je animatiefilm versterken en de impact vergroten.

Onze animatiefilms hebben een duur van ongeveer 30 tot 60 seconden, waardoor je in korte tijd de essentie van je boodschap kunt overbrengen aan je doelgroep. Deze korte en krachtige video’s zijn perfect geschikt voor gebruik op websites, sociale media, presentaties en meer, waardoor je de mogelijkheid hebt om je boodschap op verschillende kanalen te verspreiden.

We begrijpen dat feedback en correcties essentieel zijn om ervoor te zorgen dat je animatiefilm perfect aansluit bij je visie. Daarom bieden we maximaal 5 correctierondes, zodat je de mogelijkheid hebt om kleine aanpassingen door te voeren en ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan je verwachtingen voldoet.

Kies Lion Internet als je partner voor krachtige 2D animatiefilms en ontdek hoe deze waardevolle marketingtool je bedrijf kan versterken. Profiteer vandaag nog van onze speciale aanbieding voor nieuwe klanten en laat ons je helpen om je boodschap op een boeiende en impactvolle manier over te brengen.